07 Eyl 2024

İTÜ’de YÖKAK 2024 Kurumsal Akreditasyon Eğitimi

İTÜ ev sahipliğinde YÖKAK tarafından düzenlenen “Kurumsal Akreditasyon ve Dış Değerlendirme Programları 2024 Yılı Değerlendirici Eğitimi” toplantısı, 5 Eylül 2024 tarihinde İTÜ Taşkışla Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından düzenlenen “Kurumsal Akreditasyon ve Dış Değerlendirme Programları 2024 Yılı Değerlendirici Eğitimi” toplantısına ev sahipliği yaptı. Farklı yükseköğretim kurumlarından değerlendiricilerin katıldığı eğitim programı, 5 Eylül 2024 tarihinde İTÜ Taşkışla Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Kalite güvencesinin nitelikli eğitim ortamlarının gelişimindeki rolünün vurgulandığı etkinliğin açılışında, teknolojik gelişmelerin üniversite ekosistemi için sunduğu fırsatları dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Mandal konuşmasında; bu fırsatların, akademik eğitime ve kalite güvence sistemlerine sağladığı yenilikçi imkânlara dikkat çekti.

Gün boyu devam eden eğitim programında, kalite güvencesi alanında ülkemizdeki güncel duruma yönelik tespitler ve bu alanda gerçekleştirilecek yeni çalışmalarla ilgili sunumlara yer verildi.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ