25 Mar 2024

Araştırma Görevlimize TÜBİTAK Bursu

İTÜ Jeofizik Mühendisliği Bölümü araştırma görevlimiz Ceyhun Erman, TÜBİTAK tarafından verilen “2214-A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Bursu”nu almaya hak kazandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi, Jeofizik Mühendisliği Bölümü araştırma görevlimiz Ceyhun Erman, TÜBİTAK tarafından verilen 2214-A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Bursu ile İtalya’da bilimsel faaliyetler yürütmeye hak kazandı.

İTÜ Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Seda Yolsal Çevikbilen danışmanlığında doktora çalışmalarını yürüten Arş. Gör. Erman, aldığı burs kapsamında Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsü’nde “Doğu Anadolu Fay Zonu Boyunca Kabuk Anizotropisinin Kesme Dalgası Ayrımlanması ve Ortam Gürültüsü Çapraz Korelasyon Yöntemleri ile Çözünlenmesi” başlıklı projesine yönelik çalışmalar gerçekleştirecek.

Araştırma görevlimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.