26 Şub 2024

Öğrencilerimizin Okçuluk Şampiyonası Başarısı

İTÜ’lü öğrenciler ÜNİLİG Salon Okçuluk yarışmasında klasik yay kadın ve makaralı yay erkek kategorilerinde Türkiye 3.’sü oldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencileri farklı spor müsabakalarında elde ettikleri başarılı sonuçlarla göz dolduruyor. Samsun’da 18-22 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen ÜNİLİG Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasına 36 üniversiteden toplam 203 sporcu katıldı. Şampiyona bireysel sıralamaların belli olmasının ardından tamamlandı.

Samsun İlkadım Okçuluk Tesisleri’nde düzenlenen ÜNİLİG Salon Okçuluk Yarışmasında Ayşe Beren Yıldız, Ayşe İrem Sağlam, Nur Sena Öncü’den oluşan Klasik Yay Kadın takımımız ve Şevval Özer, Mehmet Talha Gül, Muhammed Said Gören’den oluşan Makaralı Yay Erkek takımımız Türkiye 3.’sü oldu.

Öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.