22 Şub 2024

İTÜ Personel Voleybol Turnuvası’nda Kupa Heyecanı

İTÜ Personel Voleybol Turnuvası’nda bir sezon daha tamamlandı. 21 Şubat günü final ve üçüncülük karşılaşmalarının oynandığı turnuvanın şampiyonu İnşaat Yapı Takımı oldu.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) sağlıklı bir yaşam bilinciyle tüm İTÜ’lülere yönelik spor etkinliklerini sürdürüyor. Personel Voleybol Turnuvası, İTÜ Merkez Spor Salonu’nda 21 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen müsabakalarla sona erdi. Personel takımları şampiyonluk ve üçüncülük maçları için sahaya çıktı. Karşılaşmalar büyük heyecana sahne oldu. 

Turnuva karma takım formatında gerçekleşti. Toplamda 11 takım katıldı. Üçüncülük için Denizcilik Fakültesi ile Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi takımları karşılaştı. Maçı 2-1 Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi kazandı. Fair-Play Ödülü ise Denizcilik Takımına verildi. 

Final Karşılaşması ARDEK (Araştırma Dekanlığı) ve İnşaat Yapı Voleybol Takımları arasında oynandı. Maçı 3-o sonuçla kazanan İnşaat Yapı Takımı şampiyonluğa uzandı. Karşılaşmayı Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan Ayça Kestek ile İlgi Ceval hakem ikilisi yönetti. 

Denizcilik Fakültesi Takımına Fair-Play Ödülü’nü İdari Personel İşleri Şube Müdürü Hande Aytek, üçüncülük kupa ve bronz madalyalarını Genel Sekreter Yardımcımız Hatice Ekem Akçan takdim etti. Turnuvayı ikincilikle tamamlayan ARDEK’e kupa ve gümüş madalyalarını Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Yusuf Ziya Öztürk verdi. Şampiyon olan İnşaat Yapı Takımı kupa ve altın madalyalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Deniz’in elinden aldı.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ