21 Şub 2024

İTÜ’de Gemi Mühendisliği Günleri

Gemi Mühendisliği Günleri, uzman isimlerin ve sektörün öncü şirketlerinden temsilcilerin katılımıyla, 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi SDKM’de gerçekleştirildi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl 11. kez düzenlenen Gemi Mühendisliği Günleri, İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde mühendis adaylarını sektörün deneyimli isimleriyle buluşturdu. Gemi ve deniz teknolojileri alanlarında öncü kurum ve şirketlerin yetkin temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, gemi inşaatının ve gemi makinalarının geleceği konuşuldu.

Program kapsamında gerçekleştirilen panellerde, açık deniz sondaj teknolojisinden, yüzer enerji santraline; gemi inşa ve tersane sürecinden askeri gemiler ve askeri otonom tekneler gibi alana dair birçok güncel konu, uzman isimlerin fikir ve birikimleri ışığında ele alındı. Gün boyu devam eden etkinliğin ardından SDKM fuaye alanında gemicilik alanının öncü firmalarına ait stantlarda katılımcılarla son teknolojik gelişmeler paylaşıldı.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ