20 Şub 2024

İTÜ’de Fakülteler Arası Öğrenci Voleybol Turnuvası Başladı

Öğrencilerimizin fakülteleri adına yarıştığı voleybol turnuvası 19 Şubat’ta Merkez Spor Salonu’ndaki karşılaşmayla başladı. Açılış maçında kadınlar kategorisinde Denizcilik Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesi karşı karşıya geldi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) düzenlediği spor organizasyonlarıyla öğrencilerinin sosyal ve bedensel gelişimini destekliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenci takımlarının kıyasıya mücadele ettiği Fakülteler Arası Öğrenci Voleybol Turnuvası 19 Şubat günü Merkez Spor Salonu’nda başladı. Turnuvada 11’i kadın ve 13’ü erkek olmak üzere toplam 24 takım fakültelerini temsil ediyor.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Alveroğlu Durucu, Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Yaşar Volkan Arıncı ve SKS Daire Başkanı Yusuf Ziya Öztürk turnuva açılış töreninde hazır bulundu.

Maç öncesi kaptanlardan çiçek takdimi

Fakülteler Arası Öğrenci Voleybol Turnuvası, Denizcilik Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesi kadın takımları arasındaki maçla başladı. Müsabaka öncesinde, fair-play kapsamında güzel bir turnuva olması dileğiyle takım kaptanları birbirlerine çiçek takdim etti. Karşılaşmayı Kimya-Metalurji Fakültesi’nden Mert Süreyya Kölköy ile Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nden Sefa Ramazan Nacakçı ikilisi yönetti.

Turnuvanın açılış maçında takımlarını desteklemek için öğrenciler, akademisyenler ve personelin oluşturduğu coşkulu bir izleyici kitlesi Merkez Spor Salonu’nda yerlerini aldı. Çekişmeli geçen maçı Fen-Edebiyat Fakültesi 2-0’lık skorla kazandı.

Turnuva heyecanı önümüzdeki günlerde kadın ve erkek kategorilerinde sürecek. Merkez Spor Salonu’nun kapıları turnuva boyunca maçları izlemek ve fakültelerini desteklemek isteyen tüm öğrencilere açık olacak.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ