13 Ara 2023

Öğrencimize ASME’den En İyi Makale Ödülü

İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü doktora öğrencimiz Cem Turutoğlu, ABD’de düzenlenen ASME IMECE 2023 Etkinliği kapsamında verilen “En İyi Makale Ödülü”nün sahibi oldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi doktora öğrencisi Cem Turutoğlu, 29 Ekim-2 Kasım 2023 tarihleri arasında ABD’nin Lousiana eyaletinde yer alan New Orleans şehrinde Amerikan Makine Mühendisleri Topluluğu’nun (ASME) düzenlediği Uluslararası Makine Mühendisleri Kongresi’nde sunduğu bildiriyle Akışkanlar Mekaniği Teknik Komitesi tarafından “En İyi Makale Ödülü”ne layık görüldü.

Cem Turutoğlu’nun, İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Sertaç Çadırcı ile birlikte hazırladığı ödüllü makale “Improvement of Standard k-epsilon Turbulence Model for Round Free Jets by Adjusting Closure Coefficients” başlığını taşıyor.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.