22 Eyl 2023

Öğrencimize En İyi Makale Ödülü

Elektrik-Elektronik Fakültesi doktora öğrencimiz Ege Engin, Prof. Dr. Hakan Ali Çırpan ve Dr. İbrahim Hökelek ile birlikte yazdığı makaleyle “TSP En İyi Öğrenci Makalesi Ödülü”ne layık görüldü.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İTÜ'lüler, bilimsel araştırmalarıyla uluslararası başarılar kazanmayı sürdürüyor. Bu yıl 46. kez düzenlenen “Uluslararası Telekomünikasyon ve Sinyal İşleme Konferansı”nda doktora öğrencimiz Ege Engin en iyi makale ödülünü almaya hak kazandı.

Konferans bünyesinde verilen “En İyi Öğrenci Makalesi Ödülü”; İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi doktora öğrencimiz Ege Engin’in, aynı zamanda tez danışmanı olan Prof. Dr. Hakan Ali Çırpan ve Dr. İbrahim Hökelek ile birlikte hazırladığı makaleye verildi.

“Resource Allocation of eMBB and URLLC Traffic using Pre-emption Mechanism” başlığını taşıyan ödüllü makale, “5G NR standartlarında kod bloğu grup bazlı iletim ve önleme mekanizmalarının kullanıldığı eMBB ve URLLC hizmetlerinin gereksinimlerini ortaklaşa dikkate alarak kaynak tahsislerini” inceliyor. Ödül alan makalenin tam metnine ulaşmak için tıklayınız.

Öğrencimize ve akademisyenlerimize başarılar diliyoruz.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ