04 Ağu 2023

İTÜ’de Uluslararası BioGate Yarışması

İTÜ lisans öğrencilerinden oluşan GALEN Proje Takımı, 19-20 Ağustos tarihlerinde bu yıl ilki gerçekleşecek olan Uluslararası BioGate Biyoteknoloji ve Yaşam Bilimleri Yarışması’nı düzenleyecek.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi, 250. yaşını kutlarken uluslararası alanda öncü çalışmalar ortaya koymaya devam ediyor. Türkiye’nin ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nin biyoteknoloji alanında çalışan en büyük lisans proje takımı olan GALEN, uluslararası alanda bir ilki gerçekleştirerek BioGate Biyoteknoloji ve Yaşam Bilimleri Yarışması ve Konferansı’nı aynı anda düzenleyecek. 5 farklı kategoriden oluşan, dünyada ve ülkemizde bir ilke imza atacak olan yarışma, 19-20 Ağustos tarihlerinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Yapay pandemi, sentetik biyoloji, astrobiyoloji, biyosensör ve hesaplamalı biyoloji alanlarına gönül vermiş Oxford, Washington, Johns Hopkins ve Aarhus gibi birçok üniversiteden akademisyenin jüri üyesi olarak görev yapacağı ve konferans vereceği yarışmada sadece biyoteknoloji değil, disiplinlerarası birçok proje sunumu da gerçekleşecek.

Konferansa katılım ücretsiz olacak ve fuaye alanında projeler şirketlerle buluşma fırsatı bulacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

 

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ