26 May 2023

Öğretim Üyemize Romanya Inventory Forumu’ndan Onur Nişanı

İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gültekin Göller Romanya’da Onur Nişanı ile ödüllendirildi.

Romanya Inventory Forumu’nun 15. yıl döneminde bilim insanlarını, mucitleri veya çeşitli alanlarda olağanüstü başarılara imza atmış kişileri teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla verdiği “Pro Scientia et Innovatio” Onur Nişanı, 12 Mayıs 2023’te Romanya’nın Yaş kentinde düzenlenen bir törenle öğretim üyemiz Prof. Dr. Gültekin Göller’e takdim edildi.

Üniversitemizin Kimya - Metalurji Fakültesi’nde görev alan Prof. Dr. Gültekin Göller, daha önce 2015 yılında The Romanian Society for Biomaterialse’a onursal üye olarak seçilmiş, Bükreş Politeknik Üniversitesi tarafından da Excellence Award ile ödüllendirilmişti.

Öğretim üyemizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.