31 May 2022

İTÜ 250. Yıl Şampiyonları Belli Oldu

İTÜ 250. Yıl Spor Etkinlikleri’nde dereceye giren sporcular ödül töreninde bir araya geldiler.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi 250. Yıl Etkinlikleri kapsamında Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenen “İTÜ 250. Yıl Spor Etkinlikleri”, 27 Mayıs 2022 Cuma günü yapılan bir ödül töreniyle sona erdi. Üniversitemiz Ayazağa Kampüsü Merkez Spor Salonunda, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu’nun katılımıyla düzenlenen kapanış töreninde, farklı branş ve kategorilerde dereceye giren öğrenci ve personelimize ödülleri verildi.

28 Şubat tarihinde başlayan ve iki ay süren 250. Yıl Spor Etkinlikleri’nde, İTÜ bünyesinde yer alan tüm fakülte ve enstitülerdeki öğrencilerimizden, akademik ve idari personelimizden toplam 1.682 İTÜ’lü, sporcu kimlikleriyle müsabakalarda yer alırken; Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu da etkinlikler kapsamında yapılan Akademik - İdari Personel futbol karşılaşmasında akademik personel takımında yerini aldı. 

Attığı iki gol ve bir asistle turnuva heyecanını İTÜ’lülerle paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Koyuncu, yaptığı kapanış konuşmasında, “fair play” ruhuna uygun bir havada gerçekleşen karşılaşmalarda çok güzel sahneler yaşandığını belirtti. Prof. Dr. Koyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu müsabakalar vesilesiyle, İTÜ Ailesi her zaman olduğu gibi bir arada olmanın, birlikte tatlı bir rekabete girmenin coşkusunu ve heyecanını yaşadı. Farklı spor branş ve kategorilerinde dereceye giren, ödül kazanan tüm öğrenci ve personelimizi tebrik ediyorum. Ancak ödüller bir yana, böylesi spor etkinliklerinin en önemli işlevi, aileyi sürekli olarak bir arada tutması ve bağı güçlendirmesidir. 250. Yıl Spor Etkinliklerimiz de bu işlevi fazlasıyla yerine getirdi diye düşünüyorum. Katılımınız ve karşılaşmalardaki centilmen tavrınız nedeniyle her bir İTÜ Ailesi mensubuna ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 Karşılaşmalarda dereceye giren öğrenci ve personelimize ödüllerini veren Prof. Dr. İsmail Koyuncu, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ödül töreninin fotoğraflarını indirmek için tıklayınız.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ