01 Eki 2021

İTÜ GİNOVA’nın Katılımıyla 3. Uluslararası Boundary Spanners Proje Toplantısı Yapıldı

İTÜ GİNOVA’nın ortakları arasında yer aldığı Boundary Spanners Development Programme adlı AB Erasmus+ Projesi’nin 3. uluslararası toplantısı yapıldı. 29 Eylül 2021 tarihinde online yapılan toplantıda, projedeki güncel gelişmeler ve yaklaşan etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, İTÜ GİNOVA adına Merkez Müdür Yardımcısı Dr. Zeynep Erden Bayazıt, geçtiğimiz dönem gerçekleşen eğitim programına dair geri bildirimler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Proje kapsamında halen devam eden eğitim programı ve projenin diğer iş paketlerine dair güncel gelişmelerin tartışıldığı toplantı, projenin koordinatör kuruluşu University Industry Innovation Network’ün (UIIN) genel değerlendirmesiyle son buldu.

Projenin bir sonraki uluslararası toplantısı ise Kasım 2022’de İTÜ organizatörlüğünde yapılacak.

Boundary Spanners Development Programı nedir?

The Boundary Spanners Development Programı, üniversite sanayi işbirliği alanında kendini geliştirmek isteyenlere yönelik katılımcıların bu alandaki becerilerini geliştirmesine imkân sağlayarak, üniversitelerle bölgesel, ulusal ve uluslararası paydaşları arasındaki engelleri ortadan kaldırmayı amaçlayan bir projedir. Hollanda merkezli University Industry Innovation Network (UIIN) koordinatörlüğünde yürütülen projede, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden toplamda on ortak yer almaktadır.

Üç yıllık projenin İTÜ GİNOVA adına yürütücülüğü Prof. Dr. Şebnem Burnaz tarafından yapılmakta, proje ekibi ise Öğr. Gör. Dr. Zeynep Erden Bayazıt ve Dr. Alper Yurttaş’tan oluşmaktadır.

Spanning Boundaries hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.