29 Haz 2021

İTÜ Öğrenci Bilgi Sistemi Yenilendi!

İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı birimlerinin ortaklaşa çalışması ile geliştirilen Yeni Nesil Öğrenci Bilgi Sistemi’nin beta versiyonu kullanıma hazır.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İTÜ sistemleri ile entegre, tüm başvuru süreçlerinin online olarak yürütülebildiği Yeni Nesil Öğrenci Bilgi Sistemi’nin beta versiyonu daha kullanışlı bir arayüz ile lisans öğrencilerinin kullanımına açıldı. Bununla birlikte projenin geliştirme çalışmaları da sürüyor.

Yenilenen arayüzü ve altyapısı ile birlikte artık daha dinamik!

Yenilenen sistem bir süre https://sis.itu.edu.tr adresindeki eski uygulama ile beraber ilerleyecek. 2020/2021 Yaz dönemindeki ders seçim işlemleri ise yeni sistemimizin beta versiyonu üzerinden yapılacak. Sonrasında ise adım adım proje tamamlanarak beta versiyondan asıl versiyona geçiş süreci tamamlanmış olacak.

Lisans öğrencileri, aşağıda belirtilen bağlantı aracılığıyla Yeni Nesil Öğrenci Bilgi Sistemi’nin beta versiyonuna giriş yapabilecek. Yaz okulu ders kayıtları akademik takvimde belirtilen zamanda yine sistem üzerinden yapılacak.

Öğrenciler bu geçiş sürecinde proje ile ilgili görüş, öneri ve yardım taleplerini İTÜ Yardım aracılığıyla https://yardim.itu.edu.tr/biletolustur.aspx?birim=1&kid=1783&akid=0 linkinden yetkililere iletebilecek.

Yeni Nesil Öğrenci Bilgi Sistemi Bağlantısı: https://kepler-beta.itu.edu.tr/

Yaz Öğretimi Ders Kayıtları

05 Temmuz 2021 Saat: 14.00 Başlangıç

07 Temmuz 2021 Saat: 16.00 Bitiş

Yeni Nesil Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

 

Bir Dersi Bırakıp

Bir Başka Derse Yazılma

12-13 Temmuz 2021Yeni Nesil Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

 

Not: Bu tarihler içerisinde alınan dersler mevcut Öğrenci Bilgi Sistemi’ne yansıtılmayacak, Yeni Nesil Öğrenci Bilgi Sistemi’ndeki “Kayıtlı Dersler” sayfasından görüntülenebilecektir. 13 Temmuz tarihinde kayıtların bitiminden sonra ise mevcut Öğrenci Bilgi Sistemi’ne aktarılacaktır.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ