31 Ara 2020

İTÜ Mezunu Başarılı İş İnsanları Deneyimlerini Paylaştı

İstanbul Teknik Üniversitesi, Kurumsal İlişkiler ve Mezunlarla İletişim Ofisi, “İTÜ Mezun Söyleşileri: İş Dünyasının Geleceğini İnşa Edenler” programı kapsamında kariyer yolculuklarındaki başarıları ile göz dolduran CEO’ları bir araya getirdi. Mezunlarımız iş yaşamındaki deneyimlerini ve geleceğe yönelik öngörülerini paylaştı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İTÜ Kurumsal İlişkiler ve Mezunlarla İletişim Ofisi, “İTÜ Mezun Söyleşileri” programının bu haftaki konukları, 1988 İTÜ İnşaat Mühendisliği mezunu ve Teknosa Ceo’su Bülent Gürcan ile 1994 İTÜ Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği mezunu ve Logo Yazılım Ceo’su M. Buğra Koyuncu oldu.

 

İTÜ’nün sosyal medya hesaplarından çevrimiçi yapılan toplantıda, İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi Bölümü Dr. Öğr. Gör. Derya Ahmet Kocabaş’ın sorularını yanıtlayan mezunlarımız, kariyer yolunda tecrübelerinden yola çıkarak İTÜ’lü öğrenci ve yeni mezunlara tavsiyelerde bulundular. Programda, 2020 yılında yaşanan küresel salgının iş hayatına etkileri ve 2021 yılında pandeminin iş hayatını nasıl yönlendireceği konularında değerlendirmeler yapıldı.

 

Logo Yazılım CEO’su M. Buğra Koyuncu dijital dönüşüm trendini yakalamak için şirketlerin çalışmalarını ve geleceğe yönelik yansımalarını aktardı. Teknosa Ceo’su Bülent Gürcan ise yaşanan dijital dönüşümün perakendecilik sektörüne etkilerinden bahsetti.

 

Mezunlarımız, başarılarını sürekli çalışmak, iletişim halinde olmak ve yeniliklere açık olmak şeklinde özetlediler. Öğrencilere, mühendislik derslerinin yanında spor ve sanatla iç içe olmalarını, yabancı dil öğrenmelerini ve insanlarla olan ilişkilerini iyi yönetmelerini tavsiye ettiler. Mezunlarımız, öğrencilik dönemlerine ilişkin anılarını özlemle paylaşırken iş yaşantılarındaki değişim ve dönüşümlerini keyifli bir sohbetle noktaladılar.

 

Programın tamamını izlemek için lütfen tıklayınız.
İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ