16 Mar 2022

Öğrencimize Satranç Şampiyonasında Üçüncülük Ödülü

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Çiğdem Onur, 5-11 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen 2022 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

Geniş bir katılımın olduğu ödül töreninde konuşma yapan Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, “Türkiye Satranç Federasyonu olarak satranç sporunun 85 milyona ulaşması, her vatandaşımızın satranç sporu ile tanışması için mücadele ediyoruz. Satranç sporu bugün; uluslararası dereceleri, dünya tarafından takdir edilen organizasyon yeteneği, lisanslı sporcu sayısı gibi birçok başarısı ile ülkemizin en çok tercih edilen sporları arasında yer alıyor,” dedi.

Şampiyonada mücadele eden tüm sporcularımızı ve öğrencimiz Çiğdem Onur’u tebrik ederiz.