01 Ağu 2024

1773 İTÜ Teknopark’ta Bee Talks Etkinliği: AB Projeleri Üzerine Bilgi Paylaşımı

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Teknopark, girişimcilik ekosistemine katkıda bulunmak amacıyla “Bee Talks” adlı etkinlik serisinin ilkini düzenledi. Etkinlikte, Avrupa Birliği (AB) projeleri üzerine bilgiler paylaşıldı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) girişimcilik ve ticarileştirme üzerine önemli bir etkinlik olan Bee Talks yoğun ilgiye sahne oldu.

Bee Talks etkinlik serisinin ilki 31 Temmuz’da Ayazağa Yerleşkesinde 1773 İTÜ Teknopark’ta düzenlendi. Etkinlikte, girişimcilerin AB projeleri hakkında bilgi edinmeleri hedeflendi, çağrıların okunması hususunda dikkat edilmesi gereken unsurlar ve açık çağrılar hakkında önemli noktalar katılımcılarla paylaşıldı.

İTÜ Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Güloğlu etkinlik öncesi yaptığı konuşmada Bee Talks etkinliğinin girişimciler için verimli bir etkinlik olmasını diledi ve İTÜ’nün girişimciliğe yönelik verdiği güçlü desteği vurguladı.

Etkinlik, sunumlar ve konuşmalarla başladı. Katılımcılar, uzmanlara sorular yönelterek birebir görüşme fırsatı buldu.

Bee Talks’ta İTÜ Projeler ve Ticarileştirme Yönetimi Ofisi’nden Merve Savaşeri ve projeler ekibi “Avrupa Birliği projeleri” ve “ticarileştirme” başlıklarında bilgi vererek katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Etkinlikte ayrıca ticarileştirme ve girişimcilik hususunda bilgilendirme yapıldı.

Bee Talks etkinliği, katılımcılara AB projeleri ve girişimcilik konularında değerli bilgiler sunarak, Teknopark'ın girişimcilik ekosistemine olan katkısını bir kez daha ortaya koydu.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ