26 Tem 2024

YÖK’ten Öğrencilere Ödüllü Memnuniyet Anketi

Öğrencilerimiz YÖK’ün Memnuniyet Anketi’ni yanıtlayarak hem beklentilerini paylaşma ve iyileştirilecek alanlara katkı sunma imkânı buluyor hem de çekilişe katılarak ödül kazanma şansı yakalıyor. Son gün 31 Temmuz!

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) sizleri; aldığınız eğitim ile ilgili tecrübeniz, memnuniyetiniz ve beklentilerinizi anlamak, yükseköğretimde iyileştirilmesi gereken alanları belirlemek amacıyla hazırladığı ankete katılmaya davet ediyor. Ankete ulaşmak için tıklayınız.

Ankete önlisans, lisans ve lisansüstü öğrenciler katılabilir. Anket sorularının öğrencilerin tamamladığı eğitim yılınızdaki deneyimlerini dayanarak cevaplandırması gerekmektedir. Anket yanıtları anonim olarak değerlendirilecek ve toplanan bilgiler gizli tutulacaktır.

Anket 31 Temmuz saat 23.59’a kadar açık kalacaktır. Anketi doldururken dilediğiniz zaman ara verebilir ve daha sonra devam edebilirsiniz.

Anketi yanıtlayanlar arasında yapılacak çekilişte;

  • Bir kişiye 30.000 TL,
  • Beş kişiye 10.000 TL,
  • On kişiye 5.000 TL ve
  • Yirmi kişiye 2.000 TL değerinde online alışveriş hediye kartları takdim edilecektir.

Ödül çekilişi şartlarına ulaşmak için tıklayınız.

Çalışmadaki temel amaç, sizlerin geri bildirimleri doğrultusunda eğitim ortamınızı iyileştirmek ve sizler için daha kaliteli bir öğrenim deneyimi sunmaktır. Bu ankete katılarak, üniversitenizdeki eğitim ve hizmetlerin geliştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz. Sizin görüşleriniz, üniversitelerimizin gelişimi ve iyileştirilmesi için büyük önem taşımaktadır. Cevaplarınız, daha iyi bir eğitim ve hizmet anlayışı oluşturma yolunda bizlere rehberlik edecektir.


İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ