26 Tem 2024

İTÜ’lülere iF Tasarım Öğrenci Ödülü

Endüstriyel Tasarım Bölümümüzde yürütülen proje stüdyosu kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı “DRAN_Disaster Response Aerial Network” isimli proje dünya çapındaki 7000 başvurudan ilk 75 arasına girerek iF Tasarım 2024 Öğrenci Ödülü’ne layık görüldü.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencilerine sunduğu öğrenci girişimciliğini ve yenilikçiliği destekleyen aktif öğrenme olanaklarıyla küresel başarılar göstermeye devam ediyor.

Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerimiz Şevval Aydın, Derin Naz Kızılsavaş, Eyşan Öztürk ve Mesut Ege Piber’den oluşan Proje Takımı “DRAN_Disaster Response Aerial Network” isimli projeyle iF Tasarım 2024 Öğrenci Ödülü’ne değer görüldü.

Öğrencilerimiz projelerini 2023-2024 Güz Yarıyılında Mimarlık Fakültesi öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Çiğdem KAYA ve Dr. Öğr. Üyesi Cem ALPPAY tarafından yürütülen, “New Generation Urban Transportation / Urban Electrical Flight” konulu EUT419E Industrial Design Studio IV Proje Stüdyosunda hazırlamıştı.

Uluslararası ölçekte Endüstriyel Tasarım alanında verilmekte olan en prestijli ödül olarak kabul edilen iF Tasarım Ödüllerinde elde ettikleri başarı dolayısıyla öğrencilerimizi ve öğretim üyelerimizi tebrik ediyoruz.

Ödülün resmi sonuç sayfasından bilgi almak için tıklayınız. DRAN Sistemi ile ilgili ayrıntılara ulaşmak için tıklayınız.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ