17 Tem 2024

İTÜ’lülere ICCSPA’24’te En İyi Bildiri Ödülü

Mezunumuz Bora Bozkurt ve yüksek lisans öğrencimiz Emirhan Zor’un Doç. Dr. Ferkan Yılmaz danışmanlığında hazırladığı “Unlocking Potential: Integrating Multihop, CRC, and GRAND for Wireless 5G-Beyond/6G Networks” başlıklı bildirisi 8-11 Temmuz 2024 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ICCSPA’24’te “En İyi Bildiri Ödülü”ne değer görüldü.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) araştırmacıları uluslararası ölçekteki bilimsel başarılarıyla geleceği dönüştürmeyi sürdürüyor. Elektrik-Elektronik Fakültesi öğretim üyemiz Doç. Dr. Ferkan Yılmaz danışmanlığında mezunumuz Bora Bozkurt ve yüksek lisans öğrencimiz Emirhan Zor’un sunduğu bildiri 6. Uluslararası İletişim, Sinyal İşleme ve Uygulamaları Konferansı’nda (ICCSPA’24) “En İyi Bildiri Ödülü”nü kazandı.

Ödüle değer görülen “Unlocking Potential: Integrating Multihop, CRC, and GRAND for Wireless 5G-Beyond/6G Networks” başlıklı bildiri, 2023 yılı mezunumuz Bora Bozkurt’un “An Analysis and Simulation of the Prediction of Additive Random Binary Noise in End-to-End Communications” konulu lisans bitirme projesinde elde ettiği sonuçları kapsıyor.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyemizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.