17 May 2024

Genç Mühendisler için Staj ve Mülakat Fırsatları

İTÜ Staj ve Mülakat Günleri kapsamında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden mühendislik ve teknoloji yöneticileri, insan kaynakları ve yetenek kazanım uzmanları İTÜ’lü genç mühendis adayları ile bir araya geldi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), öğrencilerinin kariyer gelişimini destekleyen etkinlikler dizisine bir yenisini daha ekledi. İTÜ Kariyer ve Staj Merkezi’nin öğrencilerimiz ve mezunlarımıza yönelik “Kariyer 101: İTÜ Staj ve Mülakat Günleri” katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İTÜ’lüler, 15-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Kampüsü MED A Binası’nda kurulan firma stantlarını ziyaret etti ve Ömer Korzay Konferans Salonu’nda firma etkinliklerine katılma olanağı buldu. Öğrencilerimiz, staj ve istihdam fırsatlarının değerlendirmesini hedefleyen etkinlikte Türkiye’nin önde gelen işverenleriyle buluştu.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Kariyer 101: İTÜ Staj ve Mülakat Günleri, öğrencilerimize atölyeler ve mülakat simülasyonlarının yanı sıra havacılık, otomotiv, savunma, enerji, bankacılık, finans ve hizmet sektörlerinden firmalar ve kamu kuruluşlarından önemli kariyer ipuçları ve ağ oluşturma fırsatları verdi.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ