16 May 2024

İTÜ Futbol Takımımızın İkincilik Başarısı

İTÜ Futbol Takımımız, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul Şampiyonluğu’nda ikinci oldu. Tüm öğrencilerimizi, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyoruz.

İTÜ Futbol Takımımız, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun (TÜSF) düzenlediği Üniversiteler 1. Ligi’nde final maçında Sabahattin Zaim Üniversitesi ile karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu final maçı dostluk çerçevesinde kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.

16 Mayıs Perşembe günü Zaim Stadyumu’nda gerçekleşen maçı 4-2’lik skorla rakip takım önde bitirdi.  Bu sonuçla İTÜ Futbol Takımımız İstanbul Şampiyonluğu’nda ikinci oldu.

İTÜ Futbol Takımı oyuncularımızı, antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.