11 May 2024

İTÜ Fakülteler Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

İTÜ’nün 250. Yılı dolayısıyla düzenlenen Fakülteler Arası Voleybol Turnuvası, 8 Mayıs 2024 günü gerçekleştirilen final karşılaşmasıyla birlikte sona erdi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) kuruluşunun 250. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen İTÜ Fakülteler Arası Voleybol Turnuvası, 8 Mayıs 2024 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final maçıyla sona erdi. 20 Şubat 2024 tarihinde başlayan turnuvada, erkekler kategorisinde 13; kadınlar kategorisinde ise 11 fakülte yer aldı.

Uzun soluklu şampiyonluk mücadelesinin finalinde, kadınlar kategorisinde; Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi birincilik ödülünün sahibi olurken İnşaat Fakültesi ikinci; Elektrik-Elektronik Fakültesi ise üçüncü olarak dereceye girmeye hak kazandılar. Erkekler kategorisinde ise, Maden Fakültesi birincilik kupasını kazanırken; Fen-Edebiyat Fakültesi ikincilik, Denizcilik Fakültesi ise üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Erkekler kategorisinde Maden Fakültesi öğrencimiz Buğra Erdoğan, “en skorer oyuncu ödülü” ile “en değerli oyuncu ödülü”nü kazanarak çifte başarı elde etti. Kadınlar kategorisinde ise Elektrik-Elektronik Fakültesi öğrencimiz Lal İzem Özgür “en skorer oyuncu”; Güneş Azra Düvek ise “en değerli oyuncu” ödülüne layık görüldü.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ