22 Nis 2024

Çok Özel İndirim Fırsatları İTÜ’lüleri Bekliyor!

İTÜ’nün hayata geçirdiği özel kampanyalar ve indirimler bütün İTÜ’lülere cazip avantajlar sağlıyor. Sağlık, gıda, eğitim ve hizmet sektöründe “İTÜ'lüye Özel Fırsatlar” web sayfasında sunulan avantajları kaçırmayın.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ); öğrenci, mezun, akademisyen ve çalışanlarının farklı ihtiyaçları için kampanya ve indirim fırsatları sağlıyor. İTÜ mensupları bu fırsatlar sayesinde birçok hizmetten avantajlı olarak faydalanabiliyor. İTÜ’lüler, çoğunluğu süreli olan bu avantajları kaçırmamak için web sayfasına şimdi göz atabilir. Sağlık, gıda, eğitim ve hizmet sektörlerinde İTÜ’lülere sunulan avantajlara https://www.itu.edu.tr/itulu-firsatlar/ sayfasından ulaşılabilir.

Hastaneler ve restoranlarda İTÜ’lü olmanın avantajı

İTÜ Ailesi, şimdi özel sağlık kuruluşlarında geçerli olan indirimli fiyatlardan da yararlanabiliyor. Firmalarla yapılan anlaşmalar sayesinde, sağlık sektöründe birçok alanda avantajlı fiyatlar İTÜ’lüleri bekliyor. Ayrıca, yapılan anlaşmalarla restoranlarda ve kamu tesislerinde yalnızca İTÜ’lülere özel indirimler sayesinde avantajlı fiyatlardan yararlanabilmek mümkün.

Dil eğitiminden online alışveriş ve akaryakıt indirimine…

İTÜ’lüler yabancı dil eğitimi veren kurumlardan ve yeminli tercüme hizmetlerinden de indirimli faydalanabiliyorlar. Bunun yanında, akaryakıt indirimlerinden online alışveriş indirimlerine dek birçok avantaj İTÜ’lüleri bekliyor…

Detaylı bilgi için tıklayınız.

https://www.itu.edu.tr/itulu-firsatlar/

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ