05 Nis 2024

İTÜ GİNOVA Jump Start’ta 4.Hafta

İTÜ GİNOVA tarafından düzenlenen Jump Start Girişimciliğe Hızlı Başlangıç Programı, eğitim sürecini tamamladı. Dört haftadır devam eden program, 17 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek “Jump Start Demo Day” ile sona erdi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi, Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (İTÜ GİNOVA) tarafından her dönem tüm İTÜ öğrencilerinin katılımına açık olarak düzenlenen “Jump Start Girişimciliğe Hızlı Başlangıç Programı”, 2023-2024 Bahar Yarıyılında gerçekleştirdiği eğitim sürecini tamamladı.

Önceki haftalarda, Doç. Dr. Adnan Veysel Ertemel’den “Girişimciliğe Giriş” ve “Deney Tasarımı”, Engin Özen’den “Design Thinking” ve Cihan Çetin’den “Teknoloji Ticarileştirme & Lisanslama Stratejileri” derslerini alan İTÜ’lü öğrenciler, 3 Nisan 2024 günü Unitic Growth kurucusu Dr. Can Çoktuğ’un “Girişimi Yatırıma Hazırlamak” konulu dersiyle dört haftalık eğitimin sonuna geldi.

İTÜ GİNOVA Jump Start Girişimcilik Eğitimleri, 17 Nisan 2024’te gerçekleşen olan Jump Start Demo Day ile son buldu. Katılımcılar, Jump Start süresince aldıkları eğitimlerden yararlanarak geliştirdikleri projeleri ve fikirleri, Demo Day’de yatırımcılar önünde sergiledi.

Programı tamamlayanlar, 1773 İTÜ Teknopark’ın ileri aşama girişimcilik eğitimlerine katılma, yatırımcılarla buluşma ve alanlarında uzman mentorlardan birebir danışmanlık alma fırsatına sahip oldular. Toplam 30 saat süren eğitim, ayrıca mikro kredi uygulaması kapsamında yer aldı.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ