20 Mar 2024

Öğrencilerimize Yelkenli’de İki Kupa

İTÜ Yelken Kulübü, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen 16. Campus Cup Yelkenli Yarışları’nda iki kategoride başarı elde etti.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencileri çeşitli spor dallarında başarılarıyla adlarından söz ettiriyor. İTÜ Yelken Kulübü, 15-17 Mart 2024 tarihlerinde Marmaris Körfezi’nde Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından 16. kez düzenlenen Campus Cup Yelkenli Yarışları’na farklı kategorilerde mücadele ederek önemli başarılar elde etti.

Toplam 18 takımdan 300 yelkencinin katıldığı 16. Campus Cup Yelkenli Yarışları’nda mücadele eden İTÜ Yelken Kulübümüz, iki farklı kategoride katıldığı yarışmalarda dereceye girmeyi başardı.

IRC-2 kategorisinde Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Umut Efe Alpkoçak kaptanlığındaki takımımız ikinci olurken, IRC-3 kategorisinde Elektrik Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Akın Özseven kaptanlığındaki takımımız ise birincilik elde etti. Dereceye giren takımlara kupaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.