15 Mar 2024

İTÜ GİNOVA’dan Jump Start Girişimcilik Eğitimleri

İTÜ GİNOVA tarafından düzenlenen “Jump Start 2024 Girişimcilik Eğitimi” 13 Mart 2024 tarihinde, ilk modülüyle kapılarını İTÜ’lülere açtı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (GİNOVA) tarafından her dönem, bütün İTÜ’lülerin katılımına açık olarak düzenlenen “Jump Start Girişimciliğe Hızlı Başlangıç Sertifika Programı”nın 2023-2024 bahar yarıyılı eğitimi, 13 Mart 2024 tarihinde ilk modülüyle gerçekleştirildi.

İTÜ GİNOVA Müdürü Doç. Dr. Adnan Veysel Ertemel ve geçmiş Jump Start eğitimlerini tamamlayıp kendi girişimini kurmuş olan öğrencimiz Buğra Tosun, eğitimin ilk modülünde deneyim ve görüşlerine dair sunumlar gerçekleştirdiler. Girişimci adaylarına iş fikirlerini teyit edebilmeleri için nasıl nitelikli deneyler tasarlayabileceklerinin gösterildiği eğitim; tasarımsal düşünce bakış açısı, iş modeli tasarımı ve yatırımcı sunumuna hazırlık aşamalarını içeriyor. Ayrıca, eğitim sonunda katılımcılar yatırımcıların da olduğu jüriye sunum yapma şansı buldular.

Programı tamamlayanlar, 1773 İTÜ Teknopark’ın ileri aşama girişimcilik eğitimlerine katılma, yatırımcılarla bir araya gelme ve alanlarında uzman mentorlardan birebir danışmanlık alma şansına sahip oldular. Toplam 30 saat süren eğitim, ayrıca mikro kredi uygulaması kapsamında yer alıyor.  

Jump Start Girişimcilik Eğitimleri, devam modülleriyle ilerleyen haftalarda katılımcılarla buluşmaya devam edecek.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ