14 Mar 2024

Hamburg Teknik Üniversitesi’nden İTÜ’ye Ziyaret

13 Mart 2024 tarihinde İTÜ ve Hamburg Teknik Üniversitesi arasında mezun ilişkileri ve sürdürülebilirliği odağına alan bir deneyim paylaşımı toplantısı gerçekleşti.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) küresel etki yılı ilan ettiği 2024’te dünyadaki üniversitelerle işbirliğini güçlendirecek faaliyetlerini sürdürüyor. Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda İTÜ ve Hamburg Teknik Üniversitesi (TUHH) heyetleri mezunlarla iletişim stratejileri ve sürdürülebilir bir mezun ağı konularında deneyimlerini paylaştı. 

TUHH Mezunlarla İletişim Ofisi’nden Vera Lindenlaub ve Uluslararası İletişim Koordinatörü Nicole Frei; üniversitemizi temsilen İTÜ Kurumsal İlişkiler ve Mezunlarla İletişim Ofisinden Emel Yılmaz ve Aynur Yılmaz ile Medya ve İletişim Ofisi’nden Cüneyt Altındaş toplantıda yer aldı. 

İki heyet mezunlarla iletişim bağlamında hangi faaliyetlerin ve ne gibi etkinliklerin yapıldığıyla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca uluslararası mezun ilişkilerinde hangi faaliyetlerin sürdüğü, küçük ve büyük ölçekli mezun buluşmalarının özellikleri toplantıda gündeme geldi. 

İstanbul Teknik Üniversitesi’ni (İTÜ) ziyarete gelen TUHH heyeti, 7 yıldır üst üste ülkemizde birinci ve Avrupa’da 26. olan yeşil kampüsümüzü görmek ve incelemekten memnun olduklarını dile getirdiler. Toplantı sonunda karşılıklı ilişkilerin güçlendirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.


İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ