14 Mar 2024

İTÜ’de İnşaat Mühendisliği Zirvesi

İTÜ Mühendisliğe Hazırlık Kulübü tarafından düzenlenen CivilCon 2024, 8-12 Mart tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, SDKM’de gerçekleştirildi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendisliğe Hazırlık Kulübü tarafından düzenlenen İnşaat Mühendisliği Zirvesi (CivilCon 2024) 8-12 Mart 2024 tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde alanın ilgililerini bir araya getirdi. 

Sektörün yetkin temsilcileriyle İTÜ’lü mühendis adaylarını buluşturan programın açılışında; kulüp etkinliklerinin, öğrencilere alanlarının bağlı olduğu iş sahalarını keşfetme, çevrelerini ve iletişim ağlarını genişletme imkânı sunan önemli faaliyetler olduğunu vurgulayan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Deniz, konuşmasında şu cümlelere yer verdi:

“CivilCon, bir İTÜ geleneği haline gelen önemli öğrenci etkinliklerimizden biri. Katılımcı öğrencilerimizin kariyer hedefleri doğrultusunda bir yol haritası oluşturmalarına katkı sağlayan etkinliğimiz, bu yıl 19. kez bizlerle buluşuyor. 2006’dan bugüne, her yıl daha profesyonel ve daha kapsamlı bir etkinlik planı oluşturan kulübümüzü, ortaya koydukları büyük emek dolayısıyla bir kez daha kutluyorum.”

Beş gün boyunca devam eden etkinlik kapsamında, inşaat mühendisliği alanının güncel meselelerine ve sektörel koşulların geleceğine dair görüş ve deneyimlerin paylaşıldığı seminer, panel ve atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ