06 Mar 2024

İTÜ GİNOVA’dan “Find Your Co-Founder” Etkinliği

İTÜ GİNOVA tarafından düzenlenen “Find Your Co-Founder” Etkinliği, 28 Şubat 2024 tarihinde farklı bölümlerden öğrencileri Ayazağa Yerleşkesi’nde bir araya getirdi.

İstanbul Teknik Üniversitesi, Girişim ve İnovasyon Merkezi (İTÜ GİNOVA) tarafından düzenlenen “Find Your Co-Founder” Etkinliği, 28 Şubat 2024 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Merkezi Derslik binasında gerçekleştirildi.

Yazılımdan endüstriyel tasarıma kadar birçok farklı disiplinden öğrenciyi bir araya getiren etkinlik kapsamında katılımcılar proje sunumları gerçekleştirerek, dinleyicilerden geri bildirim alma fırsatının yanında diğer disiplinlerden potansiyel iş ortaklarıyla tanışma imkânına kavuştu.

Etkinliğin açılış konuşmasında ortak iş yapma kültürünün önemine dikkat çeken İTÜ GİNOVA Genel Müdürü Doç. Dr. Adnan Veysel Ertemel, girişimcilik dünyasındaki güncel gelişmeleri dinleyicilerle paylaştı. Ayrıca, etkili konuşma ve sunum yapmanın önemine vurgu yaparak detaylı bilgiler sundu.