16 Şub 2024

Öğrencilerimizin Projesine Üçüncülük Ödülü

“Akbank Kampüste 2023” adlı program kapsamında yapılan yarışmada, İTÜ’lü öğrenciler tasarladıkları “Digiport” projesiyle üçüncülük ödülünün sahibi oldular.

Akbank Gençlik Akademisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen “Akbank Kampüste 2023” kapsamında; sürdürülebilirlik ve sosyal etki, inovasyon ve girişimcilik, dijital ve teknoloji kategorilerinde yarışan öğrenci kulüplerinin projeleri, girişimcilik ekosisteminden uzmanlar ve Akbank yetkililerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi.

Final etabına kalan sekiz takımdan biri olan İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri, hazırlamış oldukları Digiport projesiyle üçüncülük ödülünü almaya hak kazandılar. Üniversite yetkilileri ile öğrenci kulüplerinin üyeleri arasında bir iletişim kanalı kurmak amacıyla tasarlanan ödüllü proje sayesinde öğrenci kulüpleri, faaliyetleriyle ilgili resmi süreçleri tek bir dijital portal üzerinden yürütebilecek.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.