16 Şub 2024

İTÜ’de Yapay Zekâ ve Yeni Nesil Girişimcilik Semineri

İTÜ GİNOVA tarafından düzenlenen Town Hall Seminerleri bünyesinde, İş Bankası Yapay Zekâ Fabrikası koordinatörü Kadir Bulut, 14 Şubat 2024 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi’nde öğrencilerle buluştu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (GİNOVA) tarafından düzenlenen Town Hall Seminer Serisi kapsamında, Türkiye İş Bankası bünyesinde faaliyet gösteren Yapay Zekâ Fabrikası’nın koordinatörü Kadir Bulut, 14 Şubat 2024 tarihinde Ayazağa Yerleşkesi MED A-A15’te düzenlenen bir programda İTÜ’lülerle buluştu.

Topluma etki eden yenilikçi fikir ve tasarılar ortaya koyma hedefine dayanan “Yeni Nesil Girişimcilik” kavramını odağına alan toplantıda, yapay zekânın girişimcilik ekosisteminde üstlendiği güncel rol ve oluşturduğu fırsatlar mercek altına alındı. Yapay zekâ teknolojilerinin nasıl daha etkin bir şekilde kullanılabileceği hakkında görüşlerin anlatıldığı programda ayrıca öğrencilerin girişim fikirlerini paylaştıkları interaktif bir ortama da yer verildi.