16 Şub 2024

İTÜ’de “Kariyer Zirvesi” Heyecanı Başlıyor

İTÜ Kariyer ve Staj Merkezi tarafından bu yıl 20. kez düzenlenen Kariyer Zirvesi, 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında sektör temsilcileri ile öğrenci ve yeni mezunları bir araya getirecek.

Kurumsal firmaların genç yeteneklerle buluştuğu İTÜ Kariyer Zirvesi (İKZ) 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında ziyaretçilere kapılarını açıyor. Ayazağa, Gümüşsuyu ve Taşkışla yerleşkelerinde, Merkezi Derslik ve altı farklı fakülte binasında gerçekleştirilecek olan zirveye 185 ayrı stantta öğrencilerle buluşması hedeflenen 156 firma katılıyor.

Yüzden fazla “Yeteneğe Dokun” etkinliğine ev sahipliği yapacak olan programda iş ve staj mülakatlarına, örnek olay çalışmalarına, mülakat simülasyonlarına ve atölye çalışmalarına yer verilecek. İTÜ Kariyer ve Staj Merkezi tarafından yirminci kez düzenlenen Kariyer Zirvesi; İTÜ öğrencilerine, şirketlerin insan kaynakları yetkilileriyle tanışma, iş ve staj kabulü almak için ne gibi şartlar arandığını öğrenme ve katılımcı firmalarla direkt olarak özgeçmişlerini paylaşarak, iş mülakatlarına katılabilme fırsatlarını sunuyor.