28 Ara 2023

İTÜ’lü Öğrencilerin Çevre Ödüllerindeki Başarısı

ÇEVKO Vakfı tarafından verilen 2. Yeşil Nokta Öğrenci Ödülleri kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencileri farklı kategorilerde ikincilik ve üçüncülük elde ettiler.

ÇEVKO Vakfı’nın bu yıl ikincisini düzenlediği “Yeşil Nokta Öğrenci Ödülleri” 19 Aralık 2023 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. ÇEVKO Vakfı “Yeşil Nokta Öğrenci Ödülleri” töreninde, 17 farklı üniversiteden 12 proje 3 farklı kategoride “Yeşil Nokta Öğrenci Ödülü’ne” layık görüldü.

İTÜ’lülerin sosyal sorumluluk uygulamasına ve ambalaj tasarımına ödül

Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları kategorisinde ise İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği öğrencileri Özlem Çolapkulu, Zeliha Sude Doğan, Osman Dündar, Sıla Karabulut ve Buğra Bayır ikincilik ödülünü kazandılar.

Ambalaj Eko-tasarımı kategorisinde üçüncülük ödülünü “Lutri” projesiyle İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencisi Fatma Akkan aldı.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.