14 Ara 2023

Araştırma Görevlimize TÜBİTAK Bursu

İTÜ Mimarlık Fakültesi araştırma görevlimiz Burak Belli, TÜBİTAK tarafından verilen “2214-A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Bursu” ile Oxford Üniversitesinde bilimsel araştırma yapmaya hak kazandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü araştırma görevlisi Burak Belli, TÜBİTAK 2214-A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Bursu kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Dijital dönüşümün sosyo-mekânsal belirleyicileri

Burs kapsamında, İngiltere’de yer alan Oxford Üniversitesi’nin “Sürdürülebilir Kentsel Gelişme” (Sustainable Urban Development) programından bir yıllık kabul alan Arş. Gör. Belli, ekim ayından itibaren “misafir araştırmacı” olarak bulunduğu üniversitede, doktora çalışmasının bir bölümünü oluşturan “dijital dönüşümün sosyo-mekânsal belirleyicileri” üzerine araştırmalarını sürdürecek.

Araştırma görevlimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.