10 Eki 2023

Duayen Hocalarımız İTÜ’nün 250. Yılında Öğrenci ve Mezunlarla Buluşmaya Devam Ediyor

İTÜ’nün duayen akademisyenleri, 250. Yıl Etkinlikleri kapsamında öğrenci ve mezunlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor. İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi’nde 6 Ekim günü gerçekleşen buluşma büyük ilgi gördü.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), duayen hocalarıyla öğrenci ve mezunlarını 250. Yıl Etkinlikleri kapsamında bir araya getiriyor. Alanlarında dünya çapında söz sahibi olan İTÜ’lü duayen öğretim üyelerimiz 6 Ekim 2023’te İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi İdris Yamantürk Konferans Salonu’nda dinleyicilerle buluştu.

Prof. Dr. Mithat İdemen, Prof. Dr. Erdal Panayırcı, Prof. Dr. Atilla Bir, Prof. Dr. Duran Leblebici ve Prof. Dr. Nejat Tuncay verdikleri derslerle öğrenci ve mezunlarımızla deneyimlerini paylaştılar.

Genç İTÜ’lüler, elektromanyetizma ve çağdaş kültür ilişkisi, haberleşmenin dünü ve bugünü, bilim tarihi, Türkiye’nin mikroelektronik serüveni, elektromekanik dönüşümden elektrikli araçlara teknolojinin gelişimi gibi farklı başlıklardaki ilham verici dersleri hocalarımızdan dinleme fırsatı buldular.

İTÜ 250. Yıl Etkinlikleri kapsamında yapılan buluşmalar ilerleyen dönemlerde de devam edecek.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ