28 Ağu 2023

İTÜ GİNOVA’da Jump Start Eğitimleri

İTÜ GİNOVA tarafından düzenlenen Jump Start Girişimcilik Eğitim Programı’nı tamamlayan öğrenciler, program sonunda Microcredentials diploma eki alıyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi, ev sahipliği yaptığı Jump Start Girişimcilik Eğitim Programı ile öğrencilerini girişimcilik alanında bilgilendirmeye ve desteklemeye devam ediyor. 2022 yılının Ekim-Aralık döneminde düzenlenen Jump Start Eğitimi’ne iki yüzü aşkın İTÜ’lü başvurdu; eğitime kabul edilen öğrenciler, fikirden ürüne giden süreçte girişimciliğe hızlı bir başlangıç yapma şansı elde etti.

Start-up organizasyonu, tasarımsal düşünce, gelir modeli tasarımı gibi birçok alanda önemli uzmanların eğitmen olarak yer aldığı program, katılımcı ekiplerin iş fikirlerini sunduğu Demo Day ile son buldu.

Programın ardından, iş modeli ve değer önerisi kanvaslarını hazırlamalarına yönelik verilen ek çalışmaları tamamlayan beş öğrencimiz, diploma eki olarak Microcredentials almaya hak kazandı.

Jump Start Girişimcilik Eğitim Programı önümüzdeki dönemlerde de düzenlenmeye devam edecek.