22 Ağu 2023

İTÜ Proje Takımları TEKNOFEST Ankara İçin Hazır

İTÜ proje takımları, “Milli Teknoloji Hamlesi” vizyonuyla milyonları bir araya getirecek olan TEKNOFEST Ankara’da projeleriyle yer alacak.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İTÜ proje takımlarımız yeni başarılar elde etmek için gün sayıyor. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST, İstanbul’dan sonra Ankara’da Etimesgut Havalimanı’nda 30 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. Festival, katılımcılarına teknoloji ve girişim yarışmaları, nefes kesen hava gösterileri, Sahne Senin etkinliği, bilim şovları, eğitici atölyeler, sergiler, sahne gösterileri, konserler, bilim, teknoloji ve uzayla dolu unutulmaz bir serüven sunacak.

Cumhuriyetin 100. yılında “Milli Teknoloji Hamlesi” vizyonuyla milyonları bir araya getirecek olan TEKNOFEST’te, bu yıl ilk defa Girişim Yarışması da düzenlenecek. Başvuruların 31 Temmuz’da sona erdiği yarışmada adaylar; eğitim teknolojileri, sağlık ve iyi yaşam teknolojileri, ulaşım ve mobilite teknolojileri, tarım teknolojileri, haberleşme ve iletişim teknolojileri, turizm teknolojileri ve oyun, çevre, enerji ve iklim teknolojileri, uzay, havacılık ve savunma teknolojileri, afet yönetim teknolojileri ve engelsiz yaşam teknolojileri alanlarında 10 farklı temada yarışacaklar. TEKNOFEST’te pek çok başarı elde eden, öncü ve güçlü projeleriyle daima öne çıkan İTÜ proje takımları, festival boyunca proje sunumları yapacak ve yarışmalara katılacak.

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ