14 Ağu 2023

Araştırma Görevlimize Leopold B. Felsen Elektromanyetikte Üstün Başarı Ödülü

İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü araştırma görevlimiz Dr. Semih Doğu, elektromanyetik alanında yaptığı çalışmaları ile Leopold B. Felsen Elektromanyetikte Üstün Başarı Ödülü’nü kazandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi, 250. yaşını kutlarken uluslararası alanlarda adından söz ettirmeye devam ediyor. Leopold B. Felsen Vakfı tarafından, 2005 yılında vefat eden Prof. Dr. Leopold B. Felsen’in vasiyeti doğrultusunda Türk öğrencilerin/araştırmacıların yurtiçindeki elektromanyetik alanındaki çalışmalarından kaynaklanan yayınları ve bireysel katkılarına belirli oranda öncelik gösterilerek verilen “Leopold B. Felsen Elektromanyetikte Üstün Başarı Ödülü” bu yıl da sahibini buldu.

Leopold B. Felsen Elektromanyetikte Üstün Başarı Ödülü’ne bu yıl çalışmaları ile İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü araştırma görevlimiz Dr. Semih Doğu layık görüldü.

Araştırma görevlimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.