04 Ağu 2023

Circular EELISA Topluluğu’nda Proje Çağrısı

11-15 Eylül tarihleri ​​arasında İstanbul'da İTÜ Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde Akademi etkinliği düzenlenecek.

Değerli İTÜ'lüler,

Circular EELISA Topluluğu tarafından Circular@Action Projesi'nin bir parçası olarak düzenlenecek yeni etkinliğe dair çağrının açıldığını duyurmaktan gurur duyarız! “String Figures of the Waste Terrain // Trans-disciplinary storytelling of waste through the Mediterranean” konulu Akademi, 11-15 Eylül tarihleri ​​arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Etkinlik İTÜ Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde, UPM, UPB ve SSSA ile birlikte düzenlenecektir.

Akademi, Akdeniz’in atık arazisini birlikte kurgulayarak günlük yaşamda döngüsellik için savunucu araçlar çıkarma girişimidir. Bu 5 günlük etkinlik, ilişkili yerlerin/arazilerin belirli bir mekansal odakla birlikte atık izlerini takip ederek ve farklı antroposenik oluşumlara bir müzakere aracı olarak bakarak döngüselliğin yeni metodolojilerini ve haritalamalarını tartışmayı amaçlamaktadır.

Son başvuru tarihi: 10 Ağustos 2023 (23.59 pm UTC).

Başvurmak için lütfen Çevrimiçi Başvuru Formu'nu doldurunuz.