14 Tem 2023

İTÜ’den Yeni “Görevci Uygulaması”

İTÜ Personel Daire Başkanlığı ile Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen üniversitemizin yeni uygulamasının tanıtımı Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. İTÜ personelinin işe başlama ve işten ayrılma süreçlerini kolaylaştırmayı amaçlayan yeni “Görevci Uygulaması” bir eğitimle tanıtıldı.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi, 250. yılını kutlarken dijital dönüşüm vizyonu doğrultusunda yeni adımlar atmayı sürdürüyor. Üniversitemizde göreve yeni başlayacak ve emekliye ayrılacak personelimizin işlemlerinin dijital olarak yürütülmesi amacıyla Personel Daire Başkanlığı önderliğinde İşe Başlama ve İşten Ayrılma Süreçleri projesi oluşturuldu.

Personel Daire Başkanlığı ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, İşe Başlama ve İşten Ayrılma Süreçleri proje akışının anlatılması ve uygulamanın tanıtılması amacıyla 12 Temmuz 2023’te Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde eğitim fakülte sekreterleri, özlük personelleri ve ilgili birim personellerine bir eğitim verdiler.

Eğitimin sonunda, proje kapsamında personellerin işe başlama ve emeklilik sürecinin daha hızlı ve kolay bir şekilde yürütülebilmesi adına Bilgi İşlem Daire Başkanlığı İTÜ Görevci Uygulaması hayata geçirildi.

 

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ