23 Haz 2023

İTÜ Denizcilik Fakültesi’nde Mezuniyet Gururu

İTÜ Denizcilik Fakültesi mezuniyeti Tuzla Yerleşkemizde düzenlenen coşkulu bir törenle gerçekleşti.

Törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu, sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok yerinde ülkemizi gururla temsil eden kaptanların, armatörlerin, mühendislerin, gemi işletmecilerinin ve akademisyenlerin Tuzla Kampüsü’nde ve Yüksek Denizcilik Okulu’nda eğitim aldıklarını vurguladı: "Bu yılın mezunlarının unutulmaz bir anısı var. Sizler aynı zamanda İTÜ Denizcilik Fakültesi’nin İTÜ’nün 250. Yıl mezunları olacaksınız. Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum,” dedi.

Rektörümüzün konuşmasının ardından Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği bölümlerinden mezun olan öğrencilerimize diplomaları takdim edildi. Ayrıca, Fakülte birincisi olan Murat Samet Çuhadar’a ve dereceye giren diğer öğrencilerimize başarı belgeleri verildi.