23 Haz 2023

32. İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi

32. İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi 22-23 Haziran 2023 tarihlerinde İTÜ Maden Fakültesi’nde gerçekleşti.

İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol ve Doğal Gaz Semineri ve Sergisi, bu yıl 32. kez düzenlendi. İTÜ Maden Fakültesi’nin İhsan Ketin Konferans Salonunda, 22-23 Haziran tarihlerinde gerçekleşen seminerlerin açılış konuşmalarını Rektör Yardımcımız ve Maden Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Kumral ve İTÜ PDGMB Bölüm Başkanı Ömer İnanç Türeyen yaptı.

Ülkemize, mezunlarımıza, petrol ve doğal gaz bölümüne fayda sağlamak ve verilen hizmetlerin niteliklerini arttırmak amacıyla düzenlenen seminerde, alanında uzman isimler ile sektör yöneticileri bir araya gelerek bilgi ve görüş paylaşımında bulundular. Katılımcılar, saygın araştırmacıların çalışmalarındaki gelişmeler ve yenilikler hakkında bilgilendirildiler.

Seminerde ayrıca; Destek Veren Kurumlar ve PMO Mesleğe İlk Adım Programı Sertifika Töreni düzenlendi. 1994 Girişli Mezunlarımıza birer anı plaketi takdim edilirken, yeni mezunlarımız coşkulu bir etkinlik ile eski mezunlarımızın arasına katıldı.