15 Haz 2023

İTÜ Öğrenci Kulüp ve Proje Takımlarımıza Teşekkür Belgesi

İTÜ öğrenci kulüp ve proje takımlarının temsilcilerine, Ayazağa Yerleşkesi’nde düzenlenen bir törenle, akademik yıl boyunca yaptıkları başarılı faaliyetler ve etkinlikler dolayısıyla teşekkür belgesi verildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi, 250. yılında da sosyal, kültürel ve bilimsel alanlardaki çalışmaları desteklemeyi sürdürüyor. Üniversitemize birçok farklı alanda büyük katkılar sunan öğrenci kulüp ve proje takımlarının temsilcilerine, akademik yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalar için verilen teşekkür belgesi takdim töreni, 8 Haziran 2023’te Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şule Itır Satoğlu ve Prof. Dr. Ali Deniz başta olmak üzere faaliyet koordinatörleri ile birim çalışanları da katıldı. Program öncesi düzenlenen bir yemeğin ardından öğrenci kulüp başkanları ve takım kaptanlarına belgeleri rektör yardımcılarımız tarafından takdim edildi.

Programda ayrıca emeği geçen tüm hocalar ve birim çalışanları da ödüllendirildi.