12 Haz 2023

Fakültelerarası Voleybol Turnuvası Tamamlandı

250. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Fakültelerarası Voleybol Turnuvası, Merkez Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin 250. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Fakültelerarası Voleybol Turnuvası, Merkez Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmalarının arından 9 Haziran 2023’te sona erdi. Kıyasıya mücadelenin sürdüğü kadın ve erkek final karşılaşmaları, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından görevlendirilen hakemler; Selim Tanrıver, Can Dağlar Yurtsever, Mehmet Topal ve Mehmet Gül tarafından yönetildi.

Kadınlarda 9, Erkeklerde ise 12 fakültemizin katılım gösterdiği turnuvanın finalinde, kadınlar kategorisinde Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi 1., Mimarlık Fakültesi 2. ve Kimya-Metalurji Fakültesi 3.’lük elde ederken; erkekler kategorisinde ise Elektrik Elektronik Fakültesi 1., Maden Fakültesi 2. ve Mimarlık Fakültesi 3. oldu.

Dereceye giren takımlara kupalarını Voleybol Öğrenci Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Aydan MUKU, Voleybol Öğrenci Kulübü Başkanı İclal Zimer, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Halil Dalkın ve Beden Eğitimi Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Yaşar Volkan Arıncı takdim etti.