07 Haz 2023

İTÜ Erkek Tenis Takımımızdan İkincilik Kupası

TÜSF tarafından düzenlenen, İstanbul Tenis Bölgesel Lig müsabakaları tamamlandı. İTÜ Erkek Tenis Takımımız ikinci olarak Süper Lig’e yükseldi.

İstanbul Teknik Üniversitesi 250. yılını kutlarken sporun çeşitli alanlarında başarısını sürdürmeye devam ediyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) tarafından 29 Mayıs - 3 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenen Bölgesel Birinci Lig Tenis Şampiyonası tamamlandı.

Öğrencilerimizden Erdem Diri, Yavuz Selim İlhan, Onur Debreli, Cem Mert Parım, Mehmet Arslan ve Onat Özgümüş’ün yer aldığı İTÜ Erkek Tenis Takımımız karşılaşmalarda üstün bir performans göstererek ikincilik kupasını elde etti ve bu başarıyla önümüzdeki yıl Süper Lig’de yarışmaya hak kazandı.

Takımımızı ve antrenörümüz Aylin Öztürk’ü yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.