06 Haz 2023

250. Yılımızda “İlk Günkü Gibi…”

İTÜ mezunlarının ve ailelerinin bir araya geldiği geleneksel “İTÜ Günü” etkinliği 4 Haziran 2023’te Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin farklı kuşaktan mezunlarının bir araya gelerek iletişim kurmasını ve İTÜ’nün köklü değerlerinin güçlendirilmesini sağlayan geleneksel İTÜ Günü bu yıl “İlk Günkü Gibi…” mottosuyla düzenlendi.

Basının da yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ortaokulu öğrencilerinin verdiği bir mini konserin ardından, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Koyuncu, törenin açılış konuşması yaptı. Konuşmasında İTÜ’nün son yıllarda yurtiçinde ve uluslararası alanda gerçekleştirdiği yükselişlere vurgu yapan Prof. Dr. Koyuncu, İTÜ’nün dünyadaki en iyi yüz üniversiteden biri olması için yaptıkları yenilikçi çalışmaları içeren kısa bir sunum gerçekleştirdi.

Çeşitli açık hava etkinliklerinin de düzenlendiği etkinlik, meslekte 70, 60, 50 ve 40 yılını dolduran İTÜ mezunlarının tek tek takdim edilip plaketlerle ödüllendirilmesinin ardından sona erdi.

 

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ