30 May 2023

İTÜ’de “Find Your Co-founder” Etkinliği

İş fikirlerine proje ortağı bulmak isteyen öğrenciler, İTÜ GİNOVA tarafından düzenlenen “Find Your Co-Founder” etkinliğinde bir araya geldi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İstanbul Teknik Üniversitesi, 250. yaşında girişimci öğrencilerin ufkunu açacak, yaratıcılığını ve işbirliğini arttıracak etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. İş fikirlerine proje ortağı bulmak isteyen İTÜ’lüler 17 Mayıs 2023’te İTÜ GİNOVA tarafından gerçekleştirilen “Find Your Co-Founder” etkinliğinde bir araya geldiler.

İTÜ Yazılım Kulübü’nden öğrencilerin yanı sıra, endüstriyel tasarım ve farklı mühendislik bölümlerinden öğrencilerin de yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, katılımcılar birbirleriyle tanışarak inovatif proje fikirlerini paylaştılar. Projeleriyle ilgili geribildirimler alan öğrenciler aynı zamanda diğer disiplinlerden ihtiyaç duydukları ortaklarla da buluştular.

Öğrencilere projelerine farklı bakış açıları ve partnerler kazandıran “Find Your Co-founder” etkinliği düzenli hale getirilerek farklı disiplinlerden öğrencilerin buluştuğu bir platforma dönüştürülecek.

 

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ