25 May 2023

İTÜ Kadın Tenis Takımımız EUSA 2023 Barcelona’da

TUSF tarafından düzenlenen Türkiye Tenis Süper Lig müsabakalarını ikincilikle tamamlayan İTÜ Tenis Kadın Takımımız, başarılı mücadelesi sonucunda üniversitemizi Avrupa’da temsil etmeye hak kazandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi, akademik alanda olduğu gibi spor alanında da başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) tarafından 18-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında Manisa’da düzenlenen Türkiye Tenis Süper Lig müsabakaları tamamlandı. İTÜ Kadın Tenis Takımımız, Süper Lig’de üstün bir başarı göstererek finale yükseldi.

Süper Lig finalinde de başarılı mücadelesini devam ettiren kadın tenisçilerimiz, Süper Lig’de ikincilik kupasını kazandı. Bu başarının ardından İTÜ Tenis Kadın Takımımız, üniversitemizi Avrupa’da EUSA 2023 Barcelona’da temsil etmeye hak kazandı.

Antrenörlüğünü Öğr. Gör. Aylin Öztürk’ün üstlendiği İTÜ Kadın Tenis Takımımızda; öğrencilerimiz Damla Akılveren (İşletme Fakültesi), Sedef Bilgiç (İnşaat Fakültesi), Melisa Saybay (Mimarlık Fakültesi), Betül Sarıkaya (İşletme Fakültesi) ve Elif Badem (Fen-Edebiyat Fakültesi) mücadele ediyorlar.

Takımımızı ve antrenörümüzü yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.