08 May 2023

İTÜ İnşaat Fakültesi Mezunları Buluştu

İstanbul Teknik Üniversitesi 250. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen İTÜ İnşaat Fakültesi Mezunları Buluşması’nda mezunlarımız ve akademisyenlerimiz bir araya geldi.

Haber: İTÜ Medya ve İletişim Ofisi

İTÜ 250. yaşını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor, İTÜ İnşaat Fakültesi Mezunları Buluşması’nın ilki 3 Mayıs 2023’te İTÜ İnşaat Fakültesi Prof. Dr. Nahit Kumbasar Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

İTÜ’lü akademisyenlerimizin ve mezunlarımızla bir araya geldiği “Geçmiş, Bugün, Gelecek Bir Arada” başlıklı konferansın açılış konuşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Deniz yaptı. Konuşmasında İnşaat Fakültemizin geçmiş birikiminden ve geleceğe dair vizyonundan bahseden Prof. Dr. Deniz, “Bizler, 250 yıla yaklaşan köklü tarihiyle üniversitemizin; bünyesine katılan her bir insana birikim, deneyim, bakış açısı ve bir his kazandırdığını düşünüyoruz. 'İTÜ’lü olmak' diye özetleyebileceğimiz bu önemli deneyim, mezunlarımıza bir vizyon kazandırma amacını da taşıyor,” dedi.

Etkinlikte, İTÜ İnşaat Fakültesi'nden mezun olan ve ülkemiz için çok kıymetli çalışmalara imza atmış mezunlarımızdan Şenpiliç Gıda Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Haşim Gürdamar, Irmak Okulları Kurucu Temsilcisi ve Yönetim Kurulu Başkanı Atiye Ülkü Arıoğlu, 1991-1997 dönemi İnşaat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nadir Yayla, 1987-1992 dönemi İTÜ Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Güngör Evren ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç konuşma yaparak öğrencilerler ve diğer mezunlarımızla tecrübe paylaşımında bulundular.

 

İTÜ Ayazağa Kampüsü

Rektörlük Binası Maslak-Sarıyer / İstanbul

İTÜ Ayazağa Kampüsü Telefon

0212 285 30 30 (40 Hat)

İTÜ Ayazağa Kampüsü Fax

0212 285 29 10

İTÜ