27 Nis 2023

İTÜ Kadın Voleybol Takımımıza Gümüş Madalya

İTÜ Kadın Voleybol Takımımız, ligde İstanbul İkincisi olarak üniversitemizi Ünilig Finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi, 250. yılında akademik alanda olduğu gibi sporda da başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Zafer Atay 1. Ligi 26 Nisan 2023’te Özyeğin Üniversitesi’nde tamamlandı. Final oyununda ev sahibi Özyeğin Üniversitesi ile karşılaşan İTÜ Kadın Voleybol Takımımız, İstanbul lig sezonunu 2’ncilikle tamamlayarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Kadın Voleybol Takımımız, elde ettiği bu başarı sonrasında 4-12 Mayıs 2023 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek olan TUSF Ünilig Finallerinde üniversitemizi temsil edecek.

Antrenörümüz Ramazan Çevik ve voleybol takımımızı kutluyor, TUSF Ünilig Finallerinde başarılar diliyoruz.